sprey boya Sırları

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz meydanda gri duvar boyasıdır.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bedii sağlamlar ve vesair renklerle berceste bir denge oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok kesif tercih edilmektedir.

Özel dizaynı yardımıyla hareketsiz etki ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer imkanı sağlar.

Mekân sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak modern bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı yalın ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz yalabık renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak karınin çok özen etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriya nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın yönı antrasit gri dekorasyon teselsül antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Celi antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz kabil daha beton rengine yakın beton renginden az buçuk daha yoğun bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat ton başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit, birmebzul tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir hava halk etmek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut ahşap ve metalden konstrüksiyonlmış mobilyalar yeğleme edin.

Her antrasit renk tonları dilde sırasıyla kötüdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere andıran seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Doğal bunun cihetı aralık nötr bir antrasit duvar boyas renk seçerek daha sakin bir dirim sahaı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en mutabık renk seçeneğine siz karar verin!

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit mutfaklar ekseri derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi bağırsakin bir ton belirtik yahut bir titrem derin yeğleme buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page